Länsstyrelserna i Dalarna och Västmanland

Logotyp till Dalarna och Västmanlands län

Länsstyrelsens uppdrag är att arbeta för en utveckling där miljö, tillväxt och goda levnadsvillkor går hand i hand. Målet är en ren livsmiljö, en stabil arbetsmarknad och ett gott liv för invånarna. Länsstyrelsen ansvarar också bland annat för att samordna det brottsförebyggande arbete i länet och stödja kommunerna i sitt hållbarhetsarbete.

I projektet har länsstyrelserna ansvaret för att samordna genomförande av projektets aktiviteter, bistå processerna med lokalkunskap, följa upp projektets resultat och sprida det till kommuner i regionen och länsstyrelser i landet. Länsstyrelser ansvarar tillsammans med Svenska Stadskärnor och Tryggare Sverige för modellutveckling och en uppföljning av resultaten. I tidigare projekt har Länsstyrelsen Dalarna varit ansvarig för framtagning av en svensk BID-modell som också används i projektet Trygga Platser.

Ansvarig för genomförandet av projektet är

Jakob Ebner
Projektledare
Länsstyrelsen Dalarna
www.lansstyrelsen.se/dalarna

Tor Lundberg
Regional samordnare för brottsförebyggande arbete
Länsstyrelsen Dalarna
www.lansstyrelsen.se/dalarna

Sanela Cerimagic
Funktionsledare Social Hållbarhet
Regional brottsförebyggande samordnare
Länsstyrelsen Västmanland
www.lansstyrelsen.se/vastmanland

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.